Een nieuwe televisie?

Een nieuwe televisie, soundbar, HiFi, en accessoires? Profiteer van de beste service van Huibers Elektrovakzaak. We staan direct voor u klaar zodat u antwoord krijgt op al uw vragen over de aankoop van een nieuwe Led, OLED of QLED televisie. Wij zorgen er bovendien voor dat uw televisie van Samsung, Sony, Nokia, Hisense of Panasonic volledig wordt geïnstalleerd. Natuurlijk stellen wij de zenders voor u in en werken we de kabels weg uit het zicht weg.

Extra service

In onze overzichtelijke winkel in Veenendaal kunt u ons gehele TV assortiment komen bekijken, beluisteren en beleven! Naast het volledig installeren hangen wij uw nieuwe televisie ook voor u op en trekken wij nieuwe kabels. Handig als uw kabels verouderd zijn of als u overstapt van KPN naar Ziggo of andersom.

Een beter TV geluid

U bent film- en liefhebber en u kijkt graag naar een serie op NETFLIX? Dan bent u waarschijnlijk ook op zoek naar een beter TV geluid? Kies dan bijvoorbeeld voor een Bluesound Pulse + soundbar of een HW-Q800A uit de Cinematic Q-series van Samsung. 

Caption title